Statutul unitatii administrativ teriroriale Regulamentele privind procedurile administrative Hotararile autoritatii deliberative Dispozitiile autoritatii executive Documente si informatii financiare Alte documente X
×

Consiliul Local

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar. În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult

Interes Public

Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Nicolae Bălcescu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Citeste mai mult

Transparență

În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult


User On-Line:       Accesari: 513798      Dupa ip: 18804      Ultima acesare : 2020-05-28 09:05:08  
13 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 35

ÎN ATENŢIA

Cetățenilor comunei Nicolae Bălcescu.

Citeste mai mult

27 Februarie
Postat de: nicolae
Hits: 37

ANUNȚ

VĂ INFORMĂM CĂ, ÎNCEPÂND CU DATA DE 1 MARTIE 2020, LA SEDIUL PRIMĂRIEI COMUNEI NICOLAE BĂLCESCU, JUDEȚUL VÂLCEA, SE VOR PUTEA FACE PROGRAMĂRI ON-LINE PENTRU ÎNMATRICULAREA AUTOVEHICULELOR ȘI PRESCHIMBAREA PERMISELOR DE CONDUCERE.

Citeste mai mult

20 Februarie
Postat de: nicolae
Hits: 42

ANUNȚ IMPORTANT

În ziua de LUNI, 24 februarie 2020, orele: 9:00 – 17:00, SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA ENERGIEI ELECTRICE pentru următoarele posturi de tranformare:

Citeste mai mult

20 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 52

ANUNȚ

Dezbatere publică despre Bugetul local pe anul 2020.

Citeste mai mult

29 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 51

ANUNȚ

PRIN PREZENTUL ADUCEM LA CUNOSTINȚĂ PERSOANELOR INTERESATE CĂ ȘEDINȚELE COMISIEI LOCALE DE FOND FUNCIAR AU LOC ÎN ZILELE DE MARȚI ALE FIECAREI SĂPTĂMÎNI.

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 2din 10--   Anterioara pagina     Ultima pagina