Statutul unitatii administrativ teriroriale Regulamentele privind procedurile administrative Hotararile autoritatii deliberative Dispozitiile autoritatii executive Documente si informatii financiare Alte documente X
×

Consiliul Local

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar. În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult

Interes Public

Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Nicolae Bălcescu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Citeste mai mult

Transparență

În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult


User On-Line:       Accesari: 549559      Dupa ip: 25580      Ultima acesare : 2021-11-27 18:57:49  
- Evaluarea practicilor administraţiei publice centrale şi locale în procesul de luare a deciziei şi asigurării accesului la informaţii de interes public
- Evaluare practicilor privind acordarea de finanţări nerambursabile din fonduri publice la nivelul administraţiei publice centrale şi locale
28 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 253

COMUNICAT DE PRESĂ

30 de noi proiecte vor primi finanţare pentru investiţii în infrastructura de irigaţii.

Citeste mai mult

25 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 129

PUBLICAŢIE DE VANZARE

GRUP AXA I.P.U.R.L. cu sediul în Rm. Vâlcea, str. G-ral Magheru nr. 18, lichidator desemnat de Tribunalul Vâlcea în dosarul de faliment nr. 26/90/2014, în baza prevederilor Legii nr. 85/2006, scoate la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la 30 % din preţul de evaluare, în baza hotărârii adunării creditorilor din data de 22.12.2020 următorul bun ce aparţine CONSUMCOOP NICOLAE BALCESCU - SOCIETATE COOPERATIVĂ, jud. Vâlcea - în insolvență:

Citeste mai mult

07 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 115

ANUNȚ

PRIN PREZENTUL ADUCEM LA CUNOSTINȚĂ PERSOANELOR INTERESATE CA SEDINȚELE COMISIEI LOCALE DE FOND FUNCIAR AU LOC ÎN ZILELE DE MARȚI ALE FIECĂREI SĂPTĂMÂNI.

Citeste mai mult

04 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 107

ANUNȚ

PRIVIND DECLARAREA DATELOR PENTRU ÎNSCIEREA ÎN REGISTRUL AGRICOL

Citeste mai mult

04 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 103

ANUNȚ

STIMAȚI CONTRIBUABILI,

AVÂND ÎN VEDERE PREVEDERILE CODULUI FISCAL AFLAT ÎN VIGOARE, ÎNCEPÂND CU DATA DE 04 IANUARIE 2021, SE IMPUNE CA LA FIECARE ROL ÎNREGISTRAT SĂ EXISTE ȘI DOSARUL FISCAL AL CONTRIBUABILULUI.

ASTFEL, VĂ RUGĂM CA ODATĂ CU PREZENTAREA LA SEDIUL PRIMĂRIEI PENTRU PLATA IMPOZITULUI, SĂ PREZENTAŢI ACTUL / ACTELE DE IDENTITATE ȘI DOCUMENTELE CE ATESTĂ DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA BUNURILOR SUPUSE IMPOZITĂRII.

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE !

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 2din 16--   Anterioara pagina     Ultima pagina