Statutul unitatii administrativ teriroriale Regulamentele privind procedurile administrative Hotararile autoritatii deliberative Dispozitiile autoritatii executive Documente si informatii financiare Alte documente X
×

Consiliul Local

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar. În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult

Interes Public

Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Nicolae Bălcescu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Citeste mai mult

Transparență

În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult


User On-Line:       Accesari: 518698      Dupa ip: 19461      Ultima acesare : 2020-08-09 16:50:32  
09 Iulie
Postat de: nicolae
Hits: 20

ANUNŢ PUBLIC

COMUNA NICOLAE BĂLCESCU titular al proiectului „Punere în siguranță drum cătun Bunești: DS Bunești-tronson 1 și DS La Sgubea, sat. Șerbăneasa, com. Nicolae Bălcescu, jud. Vâlcea” , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Vâlcea, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Punere în siguranță drum cătun Bunești: DS Bunești-tronson 1 și DS La Sgubea, sat. Șerbăneasa, com. Nicolae Bălcescu, jud. Vâlcea”, propus a fi amplasat în sat. Șerbăneasa, com. Nicolae Bălcescu, jud. Vâlcea.

Citeste mai mult

13 Mai
Postat de: nicolae
Hits: 56

ANUNȚ

Programul Național Apicol 2020 - 2022

Citeste mai mult

27 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 74

ANUNȚ IMPORTANT

Urmare a stării de urgență declarată prin Ordonanța de Urgență nr 29/18.03.2020, vă aducem la cunostiință că acordarea bonificației de 10% pentru impozitele și taxele locale s-a prelungit până la data de 30 iunie inclus.

Citeste mai mult

16 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 79

ÎN ATENȚIA

CETĂȚENILOR COMUNEI NICOLAE BALCESCU
Având în vedere situația îngrijorătoare, de potențial pericol, indusa de apariția coronavirusului (covid-19) inclusive pe teritoriul României, vă comunicăm că programul de lucru al Primariei comunei Nicolae Balcescu rămâne neschimbat, însă pentru a evita aglomerarea și pe cât posibil contactul dintre cetațeni cât și dintre cetațeni și funcționarii primăriei, incepănd de astăzi 16.03.2020, se impugn urmatoarele masuri:

Citeste mai mult

16 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 80

Buletin de avrtizare Nr. 2

Condiţiile climatice din ultimele zile au favorizat apariţia şi dezvoltarea dăunătorului Gărgăriţa florilor de Măr (Anthonomus pomorum, Anthonomus pyri) care poate cauza pierderi importante la culturile de: MĂR şi PĂR . De asemenea, în unele plantaţii este prezentă Gărgăriţa mugurilor (Sciaphobus squalidus).

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 2din 11--   Anterioara pagina     Ultima pagina