Statutul unitatii administrativ teriroriale Regulamentele privind procedurile administrative Hotararile autoritatii deliberative Dispozitiile autoritatii executive Documente si informatii financiare Alte documente X
×

Consiliul Local

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar. În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult

Interes Public

Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Nicolae Bălcescu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Citeste mai mult

Transparență

În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult


User On-Line:       Accesari: 504886      Dupa ip: 17536      Ultima acesare : 2020-02-16 19:00:18  
05 Noiembrie
Postat de: nicolae
Hits: 84

Proiect Hotărâre

Privind aprobarea documentației “Plan urbanistic general și Regulamentul local de urbanism aferent, comuna Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea”.

Citeste mai mult

05 Noiembrie
Postat de: nicolae
Hits: 76

Anunț

Cu privire la consultarea în vederea aprobării documentației "Plan urbanistic general și Regulamentul local de urbanism aferent, comunei Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea".

Citeste mai mult

29 Octombrie
Postat de: nicolae
Hits: 73

Cresterea gradului

De ocupare a forței de muncă și sporirea coeziunii teritoriale.

Citeste mai mult

25 Octombrie
Postat de: nicolae
Hits: 82

REGULAMENT

DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE A SERVICIULUI PUBLIC DE SALUBRIZARE DIN JUDEȚUL VÂLCEA

Citeste mai mult

16 Octombrie
Postat de: nicolae
Hits: 82

Proiect Hotărâre

Privind anularea accesoriilor aferente obligațiilor bugetare la 31 decembrie 2018 datorate bugetului local al comunei Nicolae Bălcescu.

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 3din 8--   Anterioara pagina     Ultima pagina