Consiliul Local

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar. În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult

Interes Public

Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Nicolae Bălcescu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Citeste mai mult

Transparență

În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult


User On-Line:       Accesari: 522368      Dupa ip: 20189      Ultima acesare : 2020-09-30 05:33:21  
17 Septembrie
Postat de: nicolae
Hits: 12


31 August
Postat de: nicolae
Hits: 24

Primăria Comunei Nicolae Bălcescu

Începe luni, 31 august, la sediul primăriei, distribuirea măştilor de protecţie pentru beneficiarii stabiliţi prin OUG nr. 78/2020:

Citeste mai mult

31 August
Postat de: nicolae
Hits: 18

ANUNŢ PUBLIC

Privind depunerea solicitării de emitere a avizului de gospodărire a apelor.

Citeste mai mult

23 Iulie
Postat de: nicolae
Hits: 39

Anunt de participare la LICITATIE PUBLICA

Spațiu cu suprafața totala de 69,78 mp amplasat in clădirea C4 - școala veche Rotarasti (încăpere nr. 6 si 7), imobil aflat in proprietatea publică a Comunei Nicolae Bălcescu, județul Vâlcea. conform H.C.L. Comuna Nicolae Balcescu nr. 45/15.07.2020.

Citeste mai mult

20 Iulie
Postat de: nicolae
Hits: 37

Proiect hotărâre

Privind : instituirea taxei speciale de salubrizare în cazul prestațiilor efectuate în beneficiul intregii comunități locale și aprobarea Regulamentului privind stabilirea și aplicarea taxei speciale de salubrizare.

Citeste mai mult