28 Decembrie
Postat de: nicolae
Hits: 16

ANUNȚ

Proiect de hotarare - modificarea H.C.L nr. 58/12.08.2020 pentru instituirea taxei speciale de salubrizare in cazul prestatiilor efectuate in beneficiul intregii comunitati locale si aprobarea Regulamentului privind stabilirea si aplicarea taxei speciale de salubrizare.

Citeste mai mult
21 Mai
Postat de: nicolae
Hits: 153

COMUNICAT

În vederea desfăşurării eficiente a activităţilor de colectare deşeuri de pe raza localităţii şi potrivit prevederilor legale aflate în vigoare, PRIMĂRIA COMUNEI NICOLAE BĂLCESCU anunţă unele modificări privind funcţionarea platformelor amenajate în acest sens, astfel:

  •  platforma betonată amenajată în punctul Parc Pârâul Ţapului, satul Predeşti, devine loc de depozitare exclusivă a deşeurilor din cauciuc;
  •  platforma betonată amenajată în punctul Scoală Serbăneasa devine loc de depozitare exclusivă a deşeurilor electrice şi electrocasnice.

Citeste mai mult
29 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 335

Anunț colectiv

Pentru comunicarea prin publicitate nr. 4629/29.03.2021

Citeste mai mult
24 Februarie
Postat de: nicolae
Hits: 354

Informații referitoare

La sprijinul acordat - Măsura 15

Citeste mai mult
22 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 328

ANUNȚ

Lista cu persoanele din cadrul primăriei Nicolae Bălcescu desemnate pentru acordarea asistenței referitoare la campania de depunerea formularului 212 Declaraţie unica privind impozitul pe venit și contribuţiile sociale datorate de persoane fizice pentru veniturile realizate de persoane fizice în anul 2020 .

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 16--   Anterioara pagina     Ultima pagina