22 Ianuarie
Postat de: nicolae
Hits: 7

BULETIN DE AVERTIZARE NR. 1

Oficiul Fitosanitar Vâlcea, recomandă efectuarea unor lucrări cu caracter fitosanitar şi tratamente chimice la speciile pomicole (sămânţoase şi sâmburoase), pentru prevenirea şi diminuarea formelor rezistente de boli (rapăn, monilioză, foc bacterian, etc.) şi a complexului de dăunători ce iernează pe pomi (larve hibernante a păduchelui din San Jose, ouă de paianjeni şi afide, păduchi ţestoşi şi păduchi lânoşi, etc.).

Citeste mai mult
29 Noiembrie
Postat de: nicolae
Hits: 52

CAIET DE SARCINI

Pentru delegarea serviciului public de salubrizare pe raza administrativ-teritorială a Comunei Nicolae Bălcescu, județul Vălcea.

Citeste mai mult
29 Noiembrie
Postat de: nicolae
Hits: 49

Proiect Hotărâre

Cu privire la : aprobarea modificării și completării Caietului de Sarcini pentru delegarea Serviciului public de salubrizare din comuna Nicolae Bălcescu a și contractului cadru de concesiune.

Citeste mai mult
28 Noiembrie
Postat de: nicolae
Hits: 64

COMUNICAT DE PRESĂ

UAT Comuna Nicolae Bălcescu, cu sediul în localitatea Nicolae Bălcescu, satul Rotărăști, strada Rotărăști, nr. 37, judeţul Vâlcea, cod poștal 247429, în calitate de beneficiar, anunţă semnarea, la data de 21.02.2019, a Contractului de Finanțare Nerambursabilă nr. 198/2019 încheiat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale - prin Direcția Generală Pescuit-Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 -2020, cofinanţat din Fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 - 2020 în calitate de Autoritate Contractantă.

Citeste mai mult
27 Noiembrie
Postat de: nicolae
Hits: 50

ANUNȚ IMPORTANT

DISTRIBUȚIE OLTENIA EXECUTĂ LUCRĂRI PROGRAMATE LA REȚELE ELECTRICE PE RAZA COM. NICOLAE BĂLCESCU, ASTFEL:
MIERCURI, 28.11.2019, orele: 9:00 – 13:00,
PTA Predești, PTA Plesoiu și PTA Dosu Râului (Udrești)

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 7--   Anterioara pagina     Ultima pagina