13 Mai
Postat de: nicolae
Hits: 14

ANUNȚ

Programul Național Apicol 2020 - 2022

Citeste mai mult
27 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 35

ANUNȚ IMPORTANT

Urmare a stării de urgență declarată prin Ordonanța de Urgență nr 29/18.03.2020, vă aducem la cunostiință că acordarea bonificației de 10% pentru impozitele și taxele locale s-a prelungit până la data de 30 iunie inclus.

Citeste mai mult
16 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 42

ÎN ATENȚIA

CETĂȚENILOR COMUNEI NICOLAE BALCESCU
Având în vedere situația îngrijorătoare, de potențial pericol, indusa de apariția coronavirusului (covid-19) inclusive pe teritoriul României, vă comunicăm că programul de lucru al Primariei comunei Nicolae Balcescu rămâne neschimbat, însă pentru a evita aglomerarea și pe cât posibil contactul dintre cetațeni cât și dintre cetațeni și funcționarii primăriei, incepănd de astăzi 16.03.2020, se impugn urmatoarele masuri:

Citeste mai mult
16 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 42

Buletin de avrtizare Nr. 2

Condiţiile climatice din ultimele zile au favorizat apariţia şi dezvoltarea dăunătorului Gărgăriţa florilor de Măr (Anthonomus pomorum, Anthonomus pyri) care poate cauza pierderi importante la culturile de: MĂR şi PĂR . De asemenea, în unele plantaţii este prezentă Gărgăriţa mugurilor (Sciaphobus squalidus).

Citeste mai mult
14 Martie
Postat de: nicolae
Hits: 43

COMUNICAT DE PRESĂ

APIA suspendă primirea cererilor unice de plată.
Apreciind cu maximă responsabilitate evoluția COVID-19, conducerea APIA, susținută de MADR a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 06 aprilie 2020, iar în funcție de evoluția virusului vom lua măsurile care se impun. Menționăm faptul că activitatea agenției se va desfășura normal, evitând contactul cu publicul.

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 9--   Anterioara pagina     Ultima pagina